LOADING

Type to search

Av de 80 bidrag som har skickats till Payks fototävling så har juryn bestämt 20 bilder som har gått vidare till finalen. Nu kan ni bestämma vinnare av folkets pris genom att rösta på vår hemsidan.

Obs! Du kan inte rösta mer än en gång på en bild men du är fria att rösta på alla.

از میان ۸۰ آثار ارسال شده به جشنواره بین المللی پیک، ۲۰ عکس برگزیده به انتخاب هیئت داوران به دور فینال راه پیدا کردند. حالا شما می‌توانید از طریق رأی دهی در وبسایت ما برنده «جایزه مردمی پیک» را انتخاب کنید

نکته: شما میتوانید به تمامی عکس ها رای دهید اما برای یک عکس بیشتر از یک بار نمیتوانید رای دهید

 

Vi på Payk är stolta över att presentera fototävlingen “Verkligheten”!

Tävlingen är öppen för alla, såväl proffs som amatörer är välkomna att skicka in sina bidrag och tävla om möjligheten att ställas ut på vår utställning i Malmö. 

Fokuset för tävlingen är ”människor i vardagen”. Vi söker bidrag som gestaltar det vardagliga, människors direkta verklighet. Det kan vara en bussresa i Hörby, en måltid på fälten i Bamyan, eller en promenad till jobbet i Tehran. Möjligheterna är många, visa oss din verklighet!

Tävlingen är den första delen i en serier utställningar och festivaler som anordnas av Payk. Andra delen kommer vara en dokumentärfilmsfestival år 2020 och en spelfilmfestival 2021. 

Priset för folkets pris 2500 kr

Kontakta oss

För att svara på frågor om tävlingen du kan kontakta oss via e-post och telefonnummer

Shir Akbari

Telefon: +46728721468

E-post: shir.akbari@payk.se

Alireza Khodadadi

Telefon: +46760509490

E-post: Alireza.khodadadi@payk.se