LOADING

Type to search

Share

Världen på bordet

Världen på bordet är ett program med flera avsnitten som handlar om olika maträtter från olika delar av världen. Ni kommer vara med under hela programmets prosec, ni kommer få se vilka maträtter vi väljer att testa i restaurangen, ni kommer vara med och se när vi handlar ingredienser, när vi lagar rätten och sist men inte minst när våra gäster får smaka maten. 

Det är det svåraste avsnittet eftersom julbordet innehåller ganska många rätter och det tar såklart mer tid men med hjälp av Paykshjälte alltså Hiram Li kunde vi lösa problemet. Han var med och hjälpte PsyksKökschef med julbordet. 

Maträtten sushi är ett japansk rätt som gillas av många i Sverige. Det innehåller framförallt rå fisk som gör att vissa inte äter den. Vi får se om vi kan klara utmaningen och laga den utan resept. 

Somalisk:

Somalia ligger långt bort från Sverige och därför måste de somalier ha maträtter som är annorlunda, tyckte Payk. I slutet av det här avsnittet kommer ni se att maten liknar mer afghansk rätt. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *