LOADING

Type to search

Uncategorized

#Jag är 2015

Share

Bland dem som 2015 sökte asyl i Sverige finns nu många som utvisade till sina länder eller väntar på svar från Migrationsverket. Under hashtaggen #jagär2015 sprider de sina egna historier i sociala medier. Vi på Payk tillsammans Atossa som skapade #Jagär2015 har gjord korta videor med personerna som delade sina historier och berättelserna av 2015 och vardagsliv i Sverige.

Berättelser

WIWIE
NELSON BORG

sHAHAB
MOHAMMADI

zuzu

#Jagär2015!

Ett Facebock-inlägg riktat till en svensk partiledare blev grunden till rörelsen “Jag är 2015”. Inlägget fick enorm spridning och engagerar tusentals. Atoosa Farahmand är initiativtagaren och står bakom kampanjen “Jag är 2015”. Hon uppmanar människor att dela med sig av sina berättelser, båda från de som har flytt till Sverige och de som stöttar eller varit delaktiga i att hjälpa flyktingar att komma in i samhället.

Dela med dig av din berättelse och följ kontot @jagar2015_

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up