LOADING

Type to search

Ettan Sport

Korta fotbollsnyheter

 

Imorgon, den 19:e november möter Afghanistan asiatiska mästarna Qatar i Dusjanbe Tadzjikistan.

– Qatar är ett bra lag, men vi har förberett oss att spela bättre jämfört med förra matchen och vi kommer få ett bättre resultat, säger Anosh Dastgir förbundskaptenen för Afghanistan under pressträffen.

Qatars lagkapten och förbundskapten var också med i pressträffen.

-Afghanistan landslaget har förändrats fullständig och det kommer inte längre att vara det laget som vi vann med 6-0 över. Imorgon kommer vi se ett annat spel från Afghanistan. De har lyckats ta poäng från andra lagar i gruppen i den här arenan, säger Felix Sánchez förbundskapten för Qatar.

Även Europakvalet spelades igår och hittills har följande lag säkrat en plats i EM.

Från grupp A England och Tjeckien, Grupp B Ukraina och Portugal, Grupp C Tyskland och Nederländerna, Grupp E Kroatien, Grupp F Spanien och Sverige, Grupp G Poland och Österrike, Grupp H Frankrike och Turkiet, Grupp I Ryssland och Belgien och Grupp J Italien och Finland.

Cristiano Ronaldo lyckades nå sitt 99 landslagsmål igår. Efter att ha gjort mål i matchen mot Luxemburg. Han har bara 10 mål kvar till att bli den som gjort flest landskapsmål i världen.  

I sydamerika spelades U17-VM finalen. Brasilien besegrade Mexiko med 2-1 och blev världsmästare. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *