LOADING

Type to search

Ettan Sport

Oavgjort mellan Sverige och Norge

Sverige spelade oavgjort mot Norge när lagen möttes på Friends arena under söndagskvällen.

Norge som ligger två poäng efter Sverige i kampen om en plats i EM började matchen bäst. Det dröjde dock till kort innan halvtid innan något mål föll. Strax innan halvtidsvilan lyckades Norges lagkapten, Stefan Johansen sätta bollen i nätet. Detta efter att  svenska mittbacken Andreas Granqvist slarvat bort bollen.

In andra halvlek började Sverige piggt och i minut 60 placerade den svenska mittfältaren Emil Forsberg bollen i mål. Efter det lugnade matchen ner sig, trots halvchanser var inget av lagen var riktigt nära att vinna.

Tabell

Spanien
+14
18
Sverige
+5
11
Rumänien
+6
10
Norge
+3
9
Malta
-11
3
Färöarna
-17
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *