LOADING

Type to search

Norlla Amiri: “Jag tror Afghanistan kommer sluta tvåa”

Idag spelar Afghanistan sin första kvalmatch mot Qatar. Payk har intervjuat  landslagsspelaren Norlla Amiri.

-Jag är tyvärr inte med i startelvan men jag hoppas på att komma in och göra bra ifrån mig, säger Norlla Amiri som till vardags spelar i Ariana FC.

Träningslägret började i måndags och spelarnas förberedelse inför matchen mot VM-värden Qatar har pågått sen dess.

 

–Jag brukar umgås med målvakten Ovays Azizi på landslagssamlingen. Vi båda är från Skandinavien och brukar ofta resa till samlingarna från Köpenhamn ihop. Vi delar rum och har en god vänskap säger Norlla Amiri.

Matchen mot Asien-mästarna Qatar blir en utmaning för laget.

 

–Jag har en känslan av att det kommer blir en svår match för oss men samtidigt ser jag framemot att spela mot Qatar. De är Asien-mästare och det är en bra möjlighet för oss att få mäta oss mot dem. Det ska bli spännande, säger han.

Angående Afghanistans chanser i kvalet säger han att han tror de är goda.

– Jag tror Afghanistan kommer sluta tvåa i gruppen, säger han.

Det skulle innebära att Afghanistan går vidare till nästa kvalomgång.

Fakta

Turneringen: VM-kval inför Qatar VM. 
Nästa match: 10/9 mot Bangladesh.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *