LOADING

Type to search

Sport

Nykomlingen möter Champions League vinnarna

Fredag den 9:e Augusti börjar den 28:e säsongen av Premier League, Englands högsta division i fotboll för herrar. Invigningsmatchen spelas mellan Champions league mästarna Liverpool och det nyuppflyttade laget Norwich City. 

Liverpool har haft en ganska bra säsong förra året med deras tränare Jürgen Klopp. De lyckades vinna sin sjätte Champions League titel. I Premier League tog de andra platsen med en poäng upp till vinnaren Manchester City.

Motståndarlaget är Norwich City som har varit nedflyttad till Championship i tre år. Efter en bra säsong i Championship så kommer vi se dem i Premier League och deras första match kommer vara tuff .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *