LOADING

Type to search

Ettan Rekommenderat

Slängdes till marken av ASAP Rocky – nu talar 19-åringen ut

I den första intervju som har gjorts med 19-åringen som anklagat ASAP Rocky för misshandel, berättar han att han har  smutskastats och förföljts av rapparens fans och av journalister. Det har enligt honom varit så illa att han under en period har lämnat landet.

-Jag mår inte alls bra, jag har journalister och hans fans utanför min dörr varje dag, alla vill mig något, säger 19-åringen.

Enligt honom har han fått utstå mordhot på internet samtidigt som hans hem är belägrat av journalister och fans till ASAP Rocky.

-På internet hotar de mig med vapen, det finns människor som poserar med vapen och säger att de ska hitta mig. Jag får ständigt sms med olika hot och jag kunde vid tillfällen inte lämna mitt rum, säger han.

I början av uppståndelsen lämnade han landet i en vecka för att slippa undan uppmärksamheten och för att han var orolig för sin säkerhet.

-Jag åkte till Iran en vecka för min säkerhet, säger han.

Enligt 19-åringen hade han ingen aning om vem det var han mötte utanför Max.

-Jag visste inte vem det var, jag såg inte att de var kända, det var inte massa människor som fotade dem, säger han.

Händelsen ska enligt honom ha börjat när han frågade om ASAP Rocky’s livvakt hade sett hans kompis som hade försvunnit. Det är samma sak han har hävdat i rättegången som pågår.

-Det började när killen (vakten) lyfte mig och började slå mig, mina hörlurar gick sönder och jag fick mycket ont i halsen, säger han.

Han ska efter det ha följt efter rapparen, enligt honom på ett lugnt vis, utan att uppvisa vilja till våld.

-Jag gick efter honom utan att vara våldsam, jag ville ringa polisen. Då slår de mig med en glasflaska i huvudet, slänger mig på marken, fyra av dem slår och sparkar på mig. De slår flaskan i ansiktet på mig och på armarna. Sedan minns jag inte mer förrän ambulans och polis kommer, säger han.

Enligt honom fick han flera skador.

-Jag fick sy 13 stygn, och skadade två revben, säger han.

 19-åringen kommenterar också det rykte som har spridits om att han ska ha varit påverkad av droger.

-Nej det var jag inte, jag testades den kvällen och hade inga droger i kroppen. Hans advokater och journalister har hittat mig i polisregistret från för fyra år sedan när jag tagit droger, men det var länge sedan och det gör jag inte längre, säger han.

På en av videorna hörs en förbipasserande säga att han tagit på några kvinnor. Även detta kommenterar han. 

-Jag är inte den typen av person som ger mig på kvinnor, säger han.

Han säger vid flera tillfällen att han upplever att folk försöker smutskasta honom som person.

 -Jag var också hos polisen och de släppte mig, det är jag som är klagande, jag tror inte många förstår det, säger han.

Han fortsätter med att berätta att folk har försökt koppla honom till ISIS på grund av hans tatuering. Enligt fundamentalistisk islam är tatueringar förbjudna.

-Det är en tatuering med Imam Ali och en kalashnikov, jag tror på kärlek och ja, jag gillar Ali och jag gillar den här tatueringen, det betyder inte att jag är med i någon terroristgrupp. De vill bara komma åt mig, säger han.

Han avslutar med att säga att redan 24 timmar efter konflikten  började folk jaga honom. De är fortfarande folk utanför hans dörr. Han har aldrig velat ha världens ögon på sig på detta vis.

Redaktionen

Kontakt: info@payk.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *